már
27

... de túl jó érzés sem volt az esküvőkkel foglalkozni annak fényében, hogy a sajátomat épp nemrég halasztottuk el. Néha már a sírás kerülgetett a tanfolyamon, és úgy éreztem, ebben az állapotban nemigen tudok majd a menyasszonyokkal együtt lelkesedni...

És a történet csak egyre bonyolódott. A misztikusnak tűnő sztori azzal a megjegyzéssel kezdődött, mely szerint a pályán lévő esküvőszervezők mindegyike elvált vagy szingli (akkor még nem volt ennyi esküvőszervező, mint most, és ez a kijelentés azokra a Rátkai Timi által ismert esküvőszervező nagyágyúkra vonatkozott, akikkel ő gyakori kapcsolatban volt). Mindenesetre, ez az elejtett kis mondat szöget ütött a fejemben, és ahogy a tanfolyamtársaimmal egyre jobban megismertük egymás magánéletét, mindig gyakrabban és gyakrabban jutott eszembe a fenti kijelentés, hiszen én magam is érintett voltam.

Kezdődött ugye mindjárt vele, aki nem úszta meg a válást, bár hozzá kell tennem, hogy ő akkor már készült a második esküvőjére (erről bővebben az ő blogjában olvashattok...), de nyilván voltak mások is az ismeretségi körében, akik elváltak. Aztán jöttem én. Úgy látszik, az esküvőszervező lét rossz ómen a házassághoz, Isten tudja, miért. Aztán következett Ica, akinek szintén ki volt tűzve már az esküvője, ám a vőlegénye váratlanul felbontotta az eljegyzést, és el is hagyta (azóta sem tudok róla semmit, azt sem tudom, elindította-e a vállalkozását). És persze ezzel a sor nincs befejezve, hiszen jöttek sorban a problémák Évi kolléganőm házasságában, aki azóta talán tudta rendezni ezt a dolgot, de akkor egyszerre egy kicsit sok volt az egy négyzetméterre jutó szakítások és elhalasztott esküvők száma.

Vajon tényleg létezik az esküvőszervezők átka?

Nem tudom, de mindenesetre elgondolkodtató. A Sors produkál néha érdekes dolgokat...

Mi azonban, Rátkai Timivel úgy döntöttünk, nem hagyjuk magunkat, és csakazértis megmutatjuk mindenkinek, hogy baromság az egész, és még a "suszter gyerekének a cipője" című történet nem vonatkozik az esküvőszervezők esküvőjére. Hogy kiálltuk-e a próbát, azt a vendégeinknek kell eldönteniük, de ez már ismét egy másik történet (illetve egészen pontosan kettő)...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cyberbride.blog.hu/api/trackback/id/tr811029556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása